Uncategorized Bank spår økt satsing på eiendom i Spania

Bank spår økt satsing på eiendom i Spania

-

- Advertisment -

Investeringer i eiendom vil øke i løpet av 2016. Det mener den spanske storbanken BBVA. I følge bankens siste tilstandsrapport for det spanske boligmarkedet «Situación España» vil man få en vekst på 3,4 prosent i år og 3,3 prosent til neste år. Det vises til at markedet har vært i stabil vekst over tid, en trend BBVA mener vil fortsette i tiden fremover. I tillegg ser banken lyst på fremtiden for entreprenører og viser til at etterspørselen etter boliger i fremtiden vil øke mer enn tilbudet.

Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA) har med sine tall justert opp vekstprognosen for 2016 fra 2,8 til 3,4 prosent. Banken tror imidlertid at kurven vil flate noe ut til neste år og har derfor redusert prognosen fra 4,4 til 3,3 prosent for 2017.

Samtidig ser man en tendens til mer forsiktig prisstigning i markedet fremover. I følge analyser presentert i avisen El País vil ikke boligprisene øke like mye i resten av 2016 som de gjorde i første kvartal. Da gikk prisene i gjennomsnitt opp med 5,0 prosent sammenliknet med samme tid i 2015. Spanske boligpriser vil fortsett å øke, men med en rytme som følger veksten i økonomien. Det vil si rundt 2 og 3 prosent, skriver avisen.

Hus og bolig

Bygge om og bygge ut i Spania

Kommunenes plan- og bygningsetat blir stadig flinkere og mer ivrige til å kreve inn bøter og ilegge rivningspåbud på...

Før, under og etter bolighandelen Du trenger gode allierte

Boligmarkedet langs kysten vår er midt i oppturen. I et dynamisk marked som dette er det mange aktører, fra...
- Advertisement -

Fellesvel og sameie i Spania – La comunidad de vecinos

I vårt område langs kysten finner vi mange boligkompleks med fellesarealer og felles elementer som heis, basseng, hage parkeringsplasser...

Bolig i Spania

Klar prisøkning langs kysten av Spania

Prisene på det spanske eiendomsmarkedet fortsetter å stige. Økningen...
- Advertisement -

Kjøp av bolig i SpaniaRELATED
Mer om kjøp av hus, leilighet og bolig i Spania