Marbella DNB etablerer seg i Marbella

DNB etablerer seg i Marbella

-

- Advertisment -

Norges største finanskonsern DNB har åpnet eget kontor på Solkysten. Nordmenns store interesse for kjøp av ferieboliger i Spania oppgis som grunn for etableringen. Med base i Marbella vil konsernet hjelpe kunder med boliglån og råd om kjøp og salg av eiendom i Spania. Offisiell åpning av kontoret var onsdag 11. november.

I følge DNB vil en eiendomsspesialist fra Norge som er bosatt i Spania få ansvaret med å hjelpe norske kunder. Vedkommende har juridisk utdannelse, god kjennskap til eiendomsmarkedet i Spania og kjenner også godt til områdene på Costa de Sol. I en pressmeldingen begrunner DNB åpningen av kontoret med at de ønsker å hjelpe sine kunder i Spania på best mulig måte: «Språk, kultur og regelverk er ofte en utfordring for boligkjøpere i Spania.

I tillegg er ikke banker i Spania kommet like langt i digitalisering av banktjenester som i Norge». Norske kunder vil få hjelp med «den rette finansieringen». Banken vil også sørge for at prosessen med overtagelse av eiendom går for seg på riktig måte. I tillegg vil kunder kunne henvende seg til banken med spørsmål om eiendom og få råd om hvilke områder som egner seg for kjøp av bolig – «basert på den enkeltes ønsker og behov». DNB Marbella vil også tilby rådgivning om vanlige problemstillinger som arv, skatt og valutaproblematikk.

 

 

Hus og bolig

Bygge om og bygge ut i Spania

Kommunenes plan- og bygningsetat blir stadig flinkere og mer ivrige til å kreve inn bøter og ilegge rivningspåbud på...

Før, under og etter bolighandelen Du trenger gode allierte

Boligmarkedet langs kysten vår er midt i oppturen. I et dynamisk marked som dette er det mange aktører, fra...
- Advertisement -

Fellesvel og sameie i Spania – La comunidad de vecinos

I vårt område langs kysten finner vi mange boligkompleks med fellesarealer og felles elementer som heis, basseng, hage parkeringsplasser...

Bolig i Spania

Nye boliger i Spania koster 2.120 Euro pr m2

I gjennomsnitt steg prisen på helt nye boliger 3.3%...
- Advertisement -

Kjøp av bolig i SpaniaRELATED
Mer om kjøp av hus, leilighet og bolig i Spania