Albir Altea Alfaz Storprosjekt i Orihuela og i Benidorm

Storprosjekt i Orihuela og i Benidorm

-

- Advertisment -

Den spanske eiendomsutvikleren TM Grupo Inmobiliario investerer stort i to nye byggeprosjekter på Costa Blanca. Det Torrevieja-baserte selskapet har presentert en plan for nærmere tusen nye boliger fordelt på ett prosjekt i Orihuela Costa i syd og ett i Benidorm i nord. Utbyggingen som innebærer en investering på til sammen 135 millioner euro er av de største i Alicante-provinsen siden sammenbruddet i eiendomsmarkedet for åtte år siden.
TM Grupo Inmobiliario er i gang med et kjempeprosjekt i Orihuela Costa. I området Playa Flamenca skal det fra 2017 til 2019 bygges mellom 600 og 700 nye boliger. Investeringen er på 100 millioner euro og innebærer direkte og indirekte rundt 5.000 nye arbeidsplasser.
I tillegg skal selskapet bygge to nye høyhus i Benidorm med til sammen 264 nye boliger. Leilighetene vil ligge i prisklassen 210.000 til 280.000 euro. Området for utbyggingen ligger i La Cala og innebærer en investering på 35 millioner euro. Totalt investerer selskapet 135 millioner euro i de to prosjektene (nærmere 1,3 milliarder kroner).
I følge avisen Diario de la Vega er Costa Blanca for øyeblikket blant områdene i Spania der det selges flest boliger, sammen med Marbella på Solkysten. Kysten langs Orihuela og Torrevieja er i følge avisen i tillegg det fjerde største satsingsområdet for eiendomsutvikling etter Madrid, Barcelona og Solkysten.

Hus og bolig

Bygge om og bygge ut i Spania

Kommunenes plan- og bygningsetat blir stadig flinkere og mer ivrige til å kreve inn bøter og ilegge rivningspåbud på...

Før, under og etter bolighandelen Du trenger gode allierte

Boligmarkedet langs kysten vår er midt i oppturen. I et dynamisk marked som dette er det mange aktører, fra...
- Advertisement -

Fellesvel og sameie i Spania – La comunidad de vecinos

I vårt område langs kysten finner vi mange boligkompleks med fellesarealer og felles elementer som heis, basseng, hage parkeringsplasser...

Bolig i Spania

DNB etablerer seg i Marbella

Norges største finanskonsern DNB har åpnet eget kontor på...
- Advertisement -

Kjøp av bolig i SpaniaRELATED
Mer om kjøp av hus, leilighet og bolig i Spania